Welkom bij SC Berlikum!
Scoren met recycling
Een beter milieu begint bij onze eigen club!
  • Jullie hebben namelijk allemaal afval wat gerecycled kan worden. Hiervoor moeten jullie op dit moment echter “moeite” doen om het in de juiste milieuvriendelijke afvalbak te krijgen.
  • Jullie rijden allemaal een aantal keer per week naar ons voetbalcomplex.
  • En als voetbalvereniging hebben we ons verbonden aan ECOsupporter®.

Op het oog zaken die helemaal niets met elkaar te maken hebben. Maar het concept ECOsupporter zorgt er juist voor dat we door deze drie ingrediënten te combineren met zijn allen de club financieel kunnen ondersteunen, zonder dat het ons zelf iets kost! Sterker nog, we komen zelfs gemakkelijker van ons recyclebaar afval af.

Het concept is eenvoudig. Vanaf heden staan er op ons terrein afvalcontainers:

-Een container voor frituurvet, het frituurvet dien in een afgesloten flacon ingeleverd te worden.

-Een container voor kleding, in te leveren in vuilniszakken of een plastic tas.

-Een container voor kleine elektrische apparaten, zoals radio's, (mobiele) telefoons, CD/DVD spelers, laptops en klein huishoudelijk apparatuur. TV schermen kunnen niet ingeleverd worden.

 

Als jullie thuis, op het werk, bij familie, bij de buren, enz., afval hebben wat bij deze groepen hoort dan neem je dat mee als je naar ons sportcomplex komt en gooit het in de betreffende bak. ECOsupporter komt periodiek de bakken legen, weegt hoeveel erin zit en maakt het daarbij behorende bedrag over naar de vereniging. Termen als; win-win-win, kind kan de was doen of 1 + 1 =3 zijn hierop dus echt van toepassing.

Help de vereniging

Onze oproep aan jullie is dan ook om aan dit initiatief mee te doen en op deze manier de vereniging te ondersteunen en daarbij ook nog het milieu een handje te helpen. Op deze manier genereren we groen geld voor de club!!

Met sportieve groet,

De Sponsor Commissie en Het Bestuur

 

Ook een eigen website voor je club?
Kijk op www.clubopmaak.nl
© 2017 TV De Molen